Smart Wheelz
Front Smart Wheelz

OVER ONS

In de vaste overtuiging dat elektrische voertuigen de toekomst zijn en dat wij met onze E-choppers hierop fantastisch kunnen inhaken, hebben wij in 2021 vol enthousiasme Smart Wheelz opgericht.

Smart Wheelz B.V. is een groothandel in elektrische voertuigen. Met deze Smart Wheelz E-chopper begeven we ons niet alleen in de particuliere sector, maar zullen wij ook een sterke speler worden in de leisure markt.

Vanuit onze vestiging in Goes zijn de E-choppers ook te huur voor diverse gelegenheden. Hierbij kan gedacht worden aan bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of touren in onze mooie omgeving met familie of vrienden.

Natuurlijk vinden wij het te gek dat wij met onze E-chopper een belangrijke bijdrage leveren aan een stillere, schonere en duurzamere wereld. Voor de generatie van nu en de generatie na ons!

Door onze know-how in de techniek, onze uitgebreide, brede ervaring hierin en onze innovatieve denkkracht hebben we ons kunnen verdiepen om een E-chopper te ontwikkelen die staat voor veiligheid, techniek en kwaliteit. Om deze belangrijke kenmerken te waarborgen worden onze E-choppers voor aflevering ieder afzonderlijk gecheckt door onze kwaliteitsmonteur. Een ander bijkomend aspect is dat door ons stijlvolle design met de opvallende kleuren ook de
veiligheid ten goede komt, want onze E-choppers vallen op. Dus ook hierin zijn wij innovatief.

Want…. Smart Wheelz staat voor kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en service.

Om een uitstekende service te garanderen hebben wij o.a. de Smart Wheelz App ontwikkeld. Hier kun je gemakkelijk een vraag stellen, een serviceafspraak maken en realtime zien waar je E-chopper zich bevindt.

Kom bij ons langs om de Smart Wheelz E-chopper te bewonderen of vrijblijvend een proefrit te maken.

De koffie staat klaar!

Think smart, Drive smart!

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!
Hoe kan ik je vandaag helpen?